2017-07-31 08:33:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ne tiltakozzon az új feladatok ellen

Napi horoszkóp július 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll, a Mars együtt áll a Nappal. A mai napra legjobb lenne, ha szabadnapot venne ki. Rengeteg az elintéznivalója a magánéletét illetően is, amit képtelenség munka mellett megoldania. Ha a főnökei ezt nem engedik, akkor nagyon elúszhat egyikkel, vagy másikkal.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egyedül akar megbirkózni egy olyan feladattal, amibe talán önnél járatosabbaknak is beletörött már a bicskája. Szép a nekibuzdulása, de mégse szégyelljen segítséget, tanácsot kérni, ha úgy alakul a helyzet. Élvezni fogja a semmittevést, és szívesen tölti majd egyedül az idejét.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha állandóan tiltakozik az új feladatok ellen, akkor ne csodálkozzon, hogy sokat veszít kegyelt állapotából. A kegyvesztettség pedig rosszabb, mintha eleve háttérben volna. Mondjon igent!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ma könnyelműen költekezik, ezzel pedig teljesen felboríthatja a költségvetését. A párjával is vitái lehetnek az anyagiak miatt. Be kell, hogy lássa, igaza van!
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Sajnos, a munkájában nem biztos, hogy megtalálja azt a kihívást, amiért végül is választotta ezt a munkahelyet, vagy ezt a pályát. A módosítás gondolata is megfordul a fejében. De először beszéljen a főnökeivel a kételyeiről!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Akár pozitív, akár negatív érzelmeket táplál a szívében valaki felé, el kell végre mondania neki is ezeket. Jobb, ha tiszta vizet önt a pohárba, ezzel véget vethet a felesleges ellenségeskedésnek, vagy az üres bájolgásnak.
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kellemetlen helyzetbe kerülhet a mai napon, amivel nemigen tud mit kezdeni. A megoldást csak akkor fogja megtalálni, ha az okokat először magában keresi. A másokra mutogatás most nem vezet célba.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az ön jegyében áll. Ma nagyon sok pozitív hatás éri, amitől igazán kivirul, napsütésessé válik a kedve. Azért még ne hanyagolja el a kötelességeit. Annál is inkább, mert ma külön elismerésre is számíthat a főnökei, munkatársai részéről.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A pénzügyei kedvező irányban változnak meg az eljövő időben. Ön most talán túl sokat akar, és lassúnak érzi a kibontakozást. Legyen türelmes, idővel mindent megkap.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Új életre vágyik, másfajta egzisztenciára, megbecsülésre. Erre most esélyes lehet, de nem szabad elhanyagolnia a kapcsolatait. Sokan bíznak önben, de esetleg túl félénkek, vagy visszahúzódók ahhoz, hogy ezt kimutassák.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Nap és a Mars is az Oroszlán jegyében áll. Az érzelmei ma túlságosan elragadhatják önt. Ha ez pozitív irányba történik, akkor azzal csak jót tesz a környezetének. A vidámsága, bolondozása üdítőleg hathat. Ellenkező esetben, jobb, ha inkább visszavonulót fúj.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Tisztelje mások véleményét, és ne kényszerítse senkire az akaratát. Hivatásában jól felkészült, és azt is tudja, hogy fáradság nélkül érvényesítheti majd az igényeit. Örüljön ennek, és ne üsse az orrát olyasmibe, amihez nincs köze…
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: